0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

      Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

section

MAATUSKA Wollen Deken Zwart Zoom

MAATUSKA Wollen Deken Zwart

Schrijf als eerste een review over dit product.

Materiaal: Wol

Maat: 130 x 180 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

Nog maar 2 over

€ 86,90

De Maatsuka is een Finse deken met een Russisch tintje. Het poppen design is traditioneel Russisch en laat zien dat wol en cultuur goed samen gaan. Gemaakt van 100% wol voelt de deken heerlijk zacht aan en houdt deze je lekker warm in de koude dagen.De naam van de deken is "MAATUSKA", dit is Fins voor Matroesjka.

Product Omschrijving

  Details

  De Maatsuka is een Finse deken met een Russisch tintje. Het poppen design is traditioneel Russisch en laat zien dat wol en cultuur goed samen gaan. Gemaakt van 100% wol voelt de deken heerlijk zacht aan en houdt deze je lekker warm in de koude dagen.

  De naam van de deken is "MAATUSKA", dit is Fins voor Matroesjka.


  Lapuan Kankurit

  Alle dekens bij Wollen dekens online zijn geweven door het Finse textielbedrijf Lapuan Kankurit, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring hebben met het maken van warme dekens. In Scandinavië maken ze namelijk intens koude winters mee en daar moet je wat op verzinnen. Dat dacht Juho Annala begin 20e eeuw ook. Hij begon het familiebedrijf, dat nog jarenlang zou voortzetten op generatie, om de bevolking van warmte te voorzien.

  Van begin af aan staan kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel. En tot op de dag van vandaag staat Lapuan Kankurit bekend om haar ambachtelijke producten. Designers van het textielhuis creëren de meest uiteenlopende ontwerpen op traditioneel Scandinavische wijze. Bovendien blijven ze vernieuwend, want ze komen keer op keer met nieuwe creaties.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Kleur Zwart
  Fabrikant Lapuan Kankurit
  Designer Marja Rautiainen
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Wat vind u van: MAATUSKA Wollen Deken Zwart

CMS tab