0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

      Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

section

Over ons

Wollen dekens online is een initiatief dat voorkomt uit een passie voor de producten van Lapuan Kankurit. Dit is een Fins textielbedrijf in Lapua, eveneens de geboorteplaats van de oprichter van deze webshop. Er ontstond al snel een grote bewondering voor de textielproducten, vanwege het vakmanschap, de authenticiteit en het plezier dat ermee gepaard ging. En om die reden ontstond er een aspiratie om Nederland kennis te laten maken met de textielproducten.

 

In 2007 is de webshop Nordic Interior Design opgericht, dit was de eerste Europese retailer voor de producten van Lapuan Kankurit. En in 2014 is de dochteronderneming Wollen Dekens Online opgezet, met de focus op uitsluitend wollen dekens.

 

Wollen Dekens Online is gespecialiseerd in Scandinavische dekens; het assortiment bestaat uit wollen-, mohair- en babydekens. Bekend om hun warmte en zachtheid zijn ze gemaakt van 100% schapenwol, met uitzondering van de mohair dekens (60% wol van de Angorageit). Dit is heerlijk om onder weg te kruipen op de bank of in je bed. Maar ze zijn ook heel geschikt als woondeken op de bank of als lekkere plaid bij het kampvuur.

 

Daarnaast zijn ze bijzonder ook, want zoals al eerder vermeld, zijn alle dekens ontworpen en gemaakt door designers van Lapuan Kankurit. Zij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van wollen dekens en maken alleen gebruik van wol met de fijnste vezels. Ambachtswerk, kwaliteit en design gaan hand in hand bij dit Finse textielbedrijf. Bovendien verteld elke deken zijn eigen verhaal over vakmanschap, gebruikerscomfort, natuurlijke materialen, een ecologisch verantwoorde aanpak en Scandinavisch design.