0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

      Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

section

Ruilen en retourneren

INDIEN JE EEN AANGEKOCHT PRODUCT(EN) WILT RETOURNEREN, RUILEN EN/OF DE KOOP WILT ONTBINDEN, DAN KUN JE DIT FORMULIER HIERVOOR GEBRUIKEN.

Aangekochte producten kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd.

Indien je de aankoop wilt ruilen of ontbinden, ook wel herroepen genoemd, dan dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat in de verpakking aan Wollen Dekens Online te retourneren, conform de door de Wollen Dekens Online verstrekte instructies. Hierbij dient in acht te worden genomen dat het product weer kan worden verkocht door Wollen Dekens Online.

Let op! Voor het retour zenden van je bestelling dien je gebruik te maken van het retourformulier.

Dit formulier aan ons mailen (info@wollendekensonline.nl) alvorens de product(en) aan ons retour te zenden! Wij moeten het product vervolgens binnen 14 dagen na je melding ontvangen, in dezelfde staat dat het bij je is afgelevered.

KOSTEN IN GEVAL VAN RETOURNEREN OF RUILEN

Indien je gebruik maakt van je recht op herroeping of ontbinden van de aankoop, dan komen alleen de kosten van de retourzending voor je rekening. Wij schatten dat deze kosten vanuit Nederland voor een pakket tot 10 kg maximaal € 6,50 en voor een pakket van 10 tot 30 kg maximaal € 12,71 zullen bedragen. Hierbij zijn wij uitgegaan van de tarieven van Post.nl

Als je een product wenst te ruilen voor een ander product sturen wij het omgeruilde artikel zonder extra verzendkosten naar je toe.

Mocht het retourgezonden artikel(en) beschadigd zijn of gebruikerssporen bevatten, of niet voldoende zijn gefrankeerd, dan wordt de schade hiervan in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

Wanneer wij een verkeerd product hebben geleverd of er is een andere fout in de levering van je bestelling zijn opgetreden die aan ons te wijten is, dan nemen wij de kosten voor het retourneren van je bestelling voor onze rekening.

UW AANKOOPBEDRAG

Na ontvangst van je retourzending zullen wij je aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, aan je terugbetalen.

Om fraude met terugbetalingen te voorkomen, dient het (IBAN) rekeningnummer waarop de terugbetaling moet worden verricht gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling is ontvangen.

RETOURADRES

Wollen Dekens Online
T.a.v. Ruilen en Retourneren
Flevoweg 11M
2318 BZ Leiden
Nederland